Ledningen-kramas-463x483

Välkommen till frukost och visning hos Korallen AB onsdag 25 okt

Tillsammans med Marketplace Borås bjuder Korallen AB in till ett frukostmöte där de visar sina nya lokaler och berättar om sin verksamhet.
Korallen AB är ett familjeföretag som erbjuder tjänster inom tredjepartslogistik samt plaggfärgning och beredning med fokus på kvalitet, miljö och hög service.

Sedan 1985 har Korallen AB varit en del av tekosverige. Tage Andersson erbjöd då tvätt och plaggfärgning till kunder inom konfektions- och hemtextilbranschen. Denna verksamhet har levt vidare, men sedan mitten av 1990-talet även fått sällskap av tredjepartslogistiken.
Sedan årsskiftet 2015/16 har Korallen AB nya, fina lokaler i Borås, närmare bestämt i det anrika Kamgarnhuset* på Göta industriområde.

Färgeriet erbjuder plaggfärgning, efterbehandlingar och tvätt.
Paketlösningar, där råmaterialet lagerhålls, plockas, färgas, finisheras samt distribueras rakt till kund
Korallen erbjuder även ett stort antal tjänster inom tvätt, till exempel tvättar med olika typer av enzymbehandlingar, och mjukning av plagg.

Sedan tidigt 1990-tal har Korallen AB även bedrivit tredjepartslogistik vid sidan av färgeriet. Från början som en stödtjänst åt kunder på färgeriet.
I takt med att antalet kunder ökade, ökade också efterfrågan på ytterligare tjänster. Orderhantering, fakturering och utfärdande av tulldokument är exempel på tilläggstjänster som utvecklades under den här perioden.
Korallen AB samarbetar idag med ett 20-tal av Sveriges ledande modevarumärken, såsom Nudie Jeans, Our Legacy, Velour, Brixtol, L’Homme Rouge mfl

Tid: Onsdag 25 oktober kl 8:00 – 9:30 ca
Plats: Korallen AB,  Ålandsgatan 10

KARTA

Anmäl er till patrik@marketplaceboras.se senast måndag 23 okt.

Arrangemanget är kostnadsfritt
OBS! Begränsat antal platser.

Korallen AB bjuder på frukostfika

Välkomna!
Korallen_750_x_750_punkter