IMG_3311

Spännande besök på Textilbaren onsdag 28 Mars

Idag är det många som pratar om cirkulär ekonomi, företaget Deadwood gör det på riktigt! I samarbete med Re:textile har vi bjudit in företaget till Textilbaren.

Deadwood är ett stockholmsbaserad varumärke som gör skinnjackor av återvunnet läder från gamla skinnjackor klipps isär och sys ihop till nya produkter. På så sätt behövs inga nya kemikalier eller tungmetaller användas i produktionen, inte heller behöver några nya djur sätta livet till för att göra fina modeprodukter och samma mängd råvara kan skapa arbetstillfällen fler gånger. Fördelarna är många

Kom och lyssna på när ena grundaren Felix von Bahder berättar om företagets resa från nischad secondhandbutik på söder till globalt modevarumärke med mer än 150 återförsäljare världen över.

Möt även representanter från Vega Bryggeri, Bergstrands Kafferosteri och Storm & Bille Choklad. Förutom att ni har möjlighet att smaka på deras härliga produkter så pratar vi även med dem om trender inom deras branscher och deras arbete med hållbarhet.
Kvällens sponsor, Pumphuset, bjuder på välsmakande lämpligt tilltugg.

TB_Banner_28mars2

logo_webb