sufa

SHOW UP FASHION AWARD 2016

Show Up Fashion Award är en årlig nationell tävling för lovande modeentreprenörer som ser en professionell framtid inom branschen. Tävlingen är öppen för dig som är i startgroparna av eller redan har påbörjat arbetet med ditt egna varumärke.

Syftet är att hjälpa designers att komma igång med och etablera sitt varumärke på marknaden. Show Up Fashion Award blir ett sätt för deltagarna att få erfarenhet, stöd och möjlighet att bygga ett kontaktnät som är ovärderligt för framtida affärer. Prispotten i tävlingen är speciellt utformad för att ge vinnaren de bästa förutsättningar för att starta upp sitt egna företag eller driva ett befintligt framåt. Vinsten skapar möjlighet att under ett helt år befinna sig i Borås för att bygga upp och utveckla sitt koncept. Vi är på jakt efter någon med ett lika glödande intresse för företagsutveckling som för kreativ design!

 Nytt för i år är att du som ansöker skall skapa en hel kollektion innehållande 5-8 outfits med 8-12 plagg totalt, dessa redovisas på skiss eller foto. 3 valfria outfits skall sys upp och fotas och det är dessa 3 valfria outfits som sedan skall representera dig och ditt varumärke vid en eventuell finalplats i Textile Fashion Center i november. Detta tillägg i ansökan är för att juryn ska få en större helhetssyn av din kreativa förmåga. De bästa bidragen nomineras till finalen den 23 november där en jury utser vinnaren. Första pris är ett entreprenörspaket värt cirka 350 000 kronor som hjälper dig till att utveckla och stärka ditt varumärke.
Länk till anmälan

Glöm inte följa oss på sociala medier för att få den senaste uppdateringen om Show Up Fashion Award! Du hittar oss både på Facebook & Instagram.

Instagram – Showupfashionawardboras

Facebook – Show Up Fashion Award

 

surfa16