Medlemmar.

Idag är vi  ca 170 medlemmar som tillsammans skapar ett brett nätverk av kunskap och erfarenhet. Ansök idag för att gå med du också!

 

Sätila är ett företag med anor tillbaka till 1896 och satte sitt varumärke på kartan ordentligt under 70-talet när den första Stenmarksmössan stickades. När Sätila of Sweden nu gått in i 2018 kan vi se tillbaka på en 122-åring med unik kunskap och kompetens bevarad i företaget och fortfarande är mössan i fokus på fabriken i Sätila. På www.satila.com finner du en mössa för varje tillfälle!

www.satila.com

Almedahls can offer daylight control solutions for private and public settings and interior design within curtains, carpets and furniture fabrics.

www.almedahls.se

Nordiska Textilakademin är en 2-årig yrkeshögskola inom design med inriktning mode/sko/sport. Vi utbildar i nära samarbete med näringslivet.

www.nordiskatextilakademin.se

Aventi, event- och aktivitetsbolag som arbetar över hela Sverige. Vi arrangerar företagsevent så som jubileum, kundevent, personalträffar och konferenser.

www.aventi.se

Borås TME ska marknadsföra, sälja och verka för att Borås, genom aktiviteter och evenemang, upplevs som en attraktiv destination.

www.boras.com

Vi erbjuder entreprenörer och företag ett heltäckande stöd för kommersiell utveckling av affärsidéer och företag med tillväxtpotential.

www.ink-boras.se

På CareOfCarl.com handlar du klassiska herrkläder online. Vi erbjuder ett brett sortiment av märkeskläder för män från välkända varumärken.

www.careofcarl.com

Vi på CoffeeHouse ger er en smakfull och kostnadseffektiv lösning i samband med er kaffepaus i arbetet. För mer info ring oss på 033-131122.

www.chboras.se

Dubbelt så roligt och hälften så svårt – klart ni förverkligar er idé tillsammans – Oavsett om ni befinner er på idéstadiet, har börjat starta upp eller redan är igång med er verksamhet.

www.sjuharad.coompanion.se

Drivhuset hjälper entreprenörer att starta, driva och utveckla företag genom att erbjuda vägledning, utbildning och kontorsplatser.

www.drivhuset.se/boras

Historien om Eton startade 1928. Från den lilla byn Gånghester finns Etons skjortor och accessoar idag representerade över hela världen.

www.etonshirts.com

RH has been producing garment accessories for the fashion and workwear industry since 1951

www.functionalthinking.com

Gina Tricot är en svensk modekedja som riktar sig till kvinnor i alla åldrar. Sortimentet består av det senaste inom mode, makeup och accessoarer.

www.ginatricot.com

Holviks är en fullservice reklambyrå som funnits 33 år i Borås. I vår värld är det viktigt att gå sida vid sida med våra uppdragsgivare.

www.holviks.se

Ett familjeföretag som erbjuder tjänster inom tredjepartslogistik samt plaggfärgning och beredning med fokus på kvalitet och hög service.

www.korallen.se

Lexicon är Sveriges största privata utbildningsgrupp. Sedan 1979 har vi utbildat människor och erbjudit konsulttjänster.

www.lexicon.se

Skall du förnya ditt hem? Då skall du titta in hos Linea! Vi har gardiner, dukar, frotté, sängkläder, mattor samt belysning – alltid till låga priser!

www.lineahemma.se

Vårt koncept är så enkelt att ryms i en mening: Vi är bank, försäkringsbolag, fastighetsförmedling och larmcentral på samma gång. Välkommen!

www.lansforsakringar.se

Älskar du att handarbeta? Då skall du besöka Ateljé Margaretha. Vi har Sveriges största sortiment av broderier samt ett brett sortiment av stickat.

www.margaretha.se

Din lokala skräddare för fest och vardag. Även hemtextil och ändringar. Vi ger dig unika kreationer med hög kvalité efter dina personliga mått.

www.marinasskradderi.se

Morris startades år 2004 av Jan och Eva alsén. Morris idag gör ett livstilskoncept i preppy segementet för herr.

www.morris.se

Ni känner trender och impulser och vi är proffs på material. Tillsammans skapar vi Era etiketter där vi står för service och kvalitet.

www.markett.se

Varje idé är värd att lyssnas på. Och byrån leds av människor som drivs av de goda idéerna i kombination med stor affärsmässighet.

www.mecka.se

Nelly.com är Nordens största nätbutik för modemedvetna tjejer. Vi inspirerar med trendiga nyheter varje dag från våra 850 olika varumärken.

www.nelly.com

New Wave Sports är en sportleverantör som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter inom sportbranschen samt profilsektorn.

www.newwavesports.se

Idé och text, på svenska och engelska, så att vision och mission tydligt syns. Words that work!

www.novikmedia.se

Optimera Profildesign AB levererar skräddarsydda lösningar inom profil och presentreklam. Nära-Engagerad-Enkelhet.

www.optimeraprofildesign.se

Oscar of Sweden skapar klassiska skjortor med en twist. Sedan starten 1949 i Borås arbetar Oscar of Sweden med fokus på hantverk, design och kvalitet.

www.oscarofsweden.se

Sport och seglar inriktat mode till mannen som söker det lilla extra.

www.rcmn.se

Redpink är ett design- och produktionsföretag inom mode och sport med helhetsansvar från varumärke och koncept till produktion och leverans.

www.redpink.se

Reklambyrå, designbyrå, webbyrå, strategibyrå, appbyrå, produktionsbyrå, multikanalsbyrå…

www.brainforest.se

Sakmagasinet din personliga trading- & agentpartner. Bedriver idag verksamhet mestadels inom textil.

www.sakmagasinet.se

Segers är en väletablerad producent av lätta yrkeskläder inom Hotell & Restaurang och Vård & Hälsa.

www.segers.se

Söder & Co rekryterar och bemannar inom flera områden. Vi har en stark förankring och stort nätverk i det lokala näringslivet. Välkommen!

www.soderco.se

TekoSolutions utvecklar unika affärssystem för mode & skoföretag. Effektivisera, organisera och gör dig redo för morgondagen.

www.tekosolutions.se

Textilhögskolan är en institution vid Högskolan i Borås, med utbildning och forskning inom hela det textila spektrat. På Textilhögskolan föds framtidens svenska textila under.

www.hb.se

Textile Fashion Logistics fokuserar på smarta och lönsamma logistiska helhetslösningar för modebranschen.

www.tflogistics.se

Erfarenhet hur olika material/plagg uppför sig i kem- och industritvätt.
Tvättmärkningar, pressystem och provtvättning.

Vi erbjuder kläder, skor, accessoarer, underkläder och stödprodukter för den mogna kvinnan. Vi har bra kvalitet till låga priser!

www.ashild.se

8848 Altitude grundades 1990 och utvecklar skid- och fritidskläder. Säljs i 23 länder och uppskattas för hög funktionalitet och modern design.

www.8848altitude.com

 

A-TEX är en av de största globala leverantörerna av identitetsskapande brandingprodukter. Vi erbjuder också innovativ design samt effektiva logistiklösningar.

www.a-tex.com

Björkforth AB består av en designstudio som utför designuppdrag åt olika företag samt  rotor-en egenproducerad inredningskollektion.

www.rotordesign.se

Prata med människorna. Känn atmosfären, det textila arvet. Upplev designen, kulturen. Entreprenörsandan. Först då har du varit i Borås.

www.boras.se

Vi tror på välskräddade kläder, tillverkade i tyger av högsta kvalitet och som är sydda av Europas bästa skräddarhus.

www.cavaliere.se

CM Garment är en servicebyrå inom konfektion. Vi hjälper till med allt från mönsterkonstruktion, gradering, måttlistor till framtagning av mallar eller produktionsritningar.

www.cmgarment.nu

Vi har en gedigen, beprövad affärsmodell inom Analys, Strategi och Design. Helt enkelt klok marknadskommunikation.

www.communic.se
www.larsgustaf.com

Bubbleroom startade 2005 som en webbshop för exklusiva märkeskläder. Idag är vi en av nordens största onliebutiker och hanterar 1000-tals order varje dag.

www.bubbleroom.se

Cellbes erbjuder mode för hela familjen samt ett hemtextilsortiment.

www.cellbes.se

DMD Sverige AB startade år 2008. vår huvudsakliga inriktning är att designa, marknadsföra och utveckla gardintextilier för offentlig miljö.

www.dmdsverige.se

Vi löser era behov inom konfektionshantering. Ess-press har lång erfarenhet av att ta hand om finishering, lager och logistik inom konfektion.

www.ess-press.se

Skräddarsyr ekonomilösningar för mindre och medelstora företag.
Vi finns i Rydboholms Företagspark, beläget på Sven Eriksons väg 10.

www.rekoekonomi.se

 

Expoma Reklam AB är ett fullserviceföretag för mässor och utställningar,
samt ett av sveriges äldsta inom mässbranchen – etablerat 1963.

www.empoma.se

 

 

Legotillverkning av textila produkter för industri, sport och fritid. Även specialsömnad och korta serier.

www.fstab.se

MG Leather tillhandahållet ett stort urval av skinn & läder från 0,5 – 5 mm, vegetabiliskt garvat.

www.mgleather.se

Nilörn är idag ledande i Europa på etiketter, med kunskaper och erfarenheter från etikettproduktion som sträcker sig över mer än ett sekel.

www.nilorn.com

Oxeon tillverkar Spread Tow armeringslösningar, TeXtreme®, till kunder som har ett behov av ultralätta högprestanda avancerade kompositer

www.textreme.com

Svensk Distanshandel är Sveriges intresseorganisation för den digitala handeln och är en del av Svensk Handel.

www.svenskdistanshandel.se

Swedish Fashion Council är ett oberoende forum för att främja och utveckla branschen.
Rådgivningen fokuserar bl.a. på omvärldsanalyser inom mode.

www.swedishfashioncouncil.se

Sparbanken Sjuhärad 
- Banken som möjliggör ett konkurrenskraftigt och välmående Sjuhärad i en föränderlig omvärld.

www.sparbankensjuharad.se

Göte David Teko AB är en ledande design och produktionsleverantör för kända märkesgrossister och kedjeföretag i Norden och England.

www.gotedavid.se

Syverket i Borås AB erbjuder en, fler eller alla delar, i processen från utveckling till produktion av textila produkter på nära håll.

www.syverket.se

The Company är en restaurang, bar, kafé och mötesplats på Simonsland. Tillverkning sitter djupt i våra väggar, idag producerar vi gemenskap.

www.thecompany.se

TOBEX- Din perfekta partner för digitala textiltryck på de flesta textila material med minimal miljöpåverkan!

www.tobex.se

Vi hjälper människor skydda sig mot höga vattentryck, kem, hetta och kyla. Vi forskar och utvecklar för att få fram produkter som hjälper kunder till en säkrare och bekvämare arbetssituation.

www.tst-sweden.se

Kunskap inom textil och mode. Unibrands främsta produkt är kompetens – från produktidé och profilering till produktion och distribution.

www.unibrands.se

Ysan Grafisk form & foto – Borås & Stockholm.

www.ysan.se

Creative Textil är tillbehörsleverantör till konfektions- möbel och teknisk industri. Vårt motto är rätt produkt i rätt tid och till rätt pris.

www.creativetextil.se

C Jahn AB / C J International Ltd is the only contact you need to handle the entire process from design and production to shipping and reorders.

www.cjinternationalltd.com

Vi är den personliga partnern för ditt företags resor. Tillräckligt stora för att leverera kvalitet, effektivitet och säkerhet.

www.akitravel.se

Bolon drivs av en okuvlig vilja att förändra synen på det konventionella – från fyrkantig syn på golv till förlegade attityder kring företagande.

www.bolon.com

Vi som arbetar på Consortum Sjuhärad har lång erfarenhet av finansiell rådgivning till både företag och privatpersoner men framförallt till företagare.

www.consortum.se

Etikettkompaniet är ett väletablerat och modernt företag med hög kompetens inom textilprofilering och arbetar med fokus mot profil-, konfektions- och modeindustrin.

www.etikettkompaniet.se

Henrik Bengtsson / Imaginara jobbar främst med mode och reklamfotografi samt filmproduktion.

www.imaginara.se

På H&M finns ett brett och varierat sortiment för dam, herr, ungdom och barn.

www.hm.com

Privat investmentbolag etablerat 2000 av Paul Frankenius. Investerar huvudsakligen inom detalj – och e-handel, sport, design, medicinteknik, finans och fastigheter.

Vi är en av Nordens största finanskoncerner. I Sverige består vi av ett nätverk av lokala bankkontor med gemensamma specialistenheter och administrativa enheter.

www.danskebank.se

Idag bygger Oscar Jacobsons design på tre huvudelement: anglosaxiskt kulturarv, italiensk skräddarkonst och skandinavisk enkelhet.

www.oscarjacobson.com

Kanico är ett lokalt familjeägt fastighetsbolag. Totalt äger och förvaltar Kanico ca 80 000 kvm i centrala Borås.

www.kanico.se

Kinnarps Interior ingår i Kinnarpskoncernen och är Sveriges största kedja av inredningshus. Våra inredningshus finns på 49 orter i Sverige.

www.kinnarps.com

Lectra is the world leader in integrated technology solutions—software, CAD/CAM equipment, and associated services

www.lectra.com

Miljövänliga kläder, accessoarer samt inredningsprodukter av främst naturmaterial. Slow fashion med tidlös och hållbar design.

www.leluma.se

Lindex sortimentet omfattar flera modekoncept inom dam-, barn- och underkläder för modeintresserade kvinnor.

www.lindex.se

Mjuka och användbara plagg av stickad och valkad ull, även trikåplagg.

www.mod.tm.se

Local fashionmob är ett varumärke tillägnat medvetna kvinnor som är på väg till något kul och har behov att klä sig snyggt och med en medveten stil.

www.fashionmob.se

SEB är den ledande företags- och investmentbanken i Norden.

www.seb.se

X-brush är en förlängningsbar nagellackspensel som förhoppningsvis kommer ut på marknaden inom en snar framtid.

www.x-brush.com

Garda of Sweden – proffs på regnkläder
Med egen produktion i Polen, erbjuder vi även lönsömnad, svetsning och tejpning i små och stora kvantiteter.
www.garda.se

OEJBRO ENGROS AB
Vi är en designfirma som designar och utvecklar produkter under våra varumärken Öjbro vantfabrik och Fancy Fanny.

www.oejbro.com

Ett lönsömnadsföretag med mycket högt tekniskt kunnande och lång erfarenhet. Egna fabriker i Lettland och Vitryssland med flexibel hantering för all typ av produktion.

Xvemiul skapades utifrån kreativa visioner. Vikten av designen ligger inte i skillnaderna mellan de två könen utan i det lika & gemensamma.

www.xvemiul.tumblr.com

Vi designar, stickar och syr kläder och accessoarer i 100% ull. Allt produceras i vår egen fabrik i Alingsås och alla produkter går att få i 54 olika färger och ett flertal mönster.

www.mariedaldesign.se

We help You grow international business!

www.huginbiz.com

Responstryck är ett modernt tryckeri med målet att skapa trycksaker av högsta kvalitet som har rätt egenskaper att bära fram sitt budskap på bästa sätt.
Vi har ett stort antal kunder inom mode, textil och design och vet vad som krävs när det gäller flexibilitet, pris, kvalitet och leveranstid.

www.responstryck.se

”Välkommen till Resia! Vi hjälper dig med möten, konferenser och resor till Borås eller Bangkok. Spara din dyrbara tid, sänk era totala resekostnader – vi hjälper dig att ta fram rätt alternativ för din nästa resa. Du når oss på affarsresor.boras@resia.se eller 033-229070.”

www.resia.se

The Company är en restaurang, bar, kafé och mötesplats på Simonsland i Borås – det gamla industriområdet som förvandlats till Sveriges mest dynamiska och nytänkande plats för mode, textil och design. Hos oss möter du områdets kreativa krafter, boråsare och stadens gäster över en måltid, ett glas eller en fika. På en plats där vi producerar gemenskap. Varmt välkommen.

www.thecompany.se

Jag är akvarellmålare och textildesigner som trycker en del av mina akvareller på olika textila material med miljövänliga färger hos Tobex i Borås. Tillsammans vann vi två första pris i London på tryckmässan(Fespa) 2013 Mina rötter finns i Borås och går långt tillbaka i en konstnärs- och textilinriktad familj där vi varit tre generationer som har studerat vid bl a Väfskolan / Textilinstitutet. Akvarell är mitt konstnärliga språk som så vackert går att överföra på textil. Här får du en unik produkt med hög kvalitet och ett miljötänk. Att användas under lång tid, vardagar som festdagar och med möjligheter att lappas eller lagas för att kanske till slut bli till något helt annat.

 

VEM VAD ÄR VI?
Youniqe studio är Borås första stylistsalong.
Vårat koncept är att kunna erbjuda kunden en helhets känsla när det gäller hår-makeup -styling. Hela teamet har samma utbildning men i olika nivåer.
Så behöver du något nytt,fräscha till eller helt enkelt göra om dig
RING OSS 033-414060

www.youniqe.se

GUL Innovation AB
Hjälper företag att synas på den digitala arenan genom, digital marknadsföring, Sociala Medier, webbproduktion, Google Analytics, sökordsoptimering, strategi och projektledning. www.gulab.se

Garnetstore är en smyckes-webbutik som lanserades 2014. Alla våra produkter är nickelfria och blytestade.
Idag säljer vi smycken genom att sätta smyckes-stativ i butiker runt om i Sverige.
Vi säljer även smycken direkt via vår hemsida  .
Där kan du handla dygnet runt när det passar dig bäst.

www.garnetstore.se

2hild är inredningsarkitekt SIR/MSA Torsten Hild. Verksamheten fokuserar på planering av interiörer för offentlig miljö, t ex bibliotek, kontor, skolor, vårdmiljöer, kulturhus, etc. Ledstjärnan i arbetet är att interiörer skall vara ett stöd för att uppnå våra mål.

http://2hild.com

MASAYA är en mångsidig byrå inom digital kommunikation. Vi utvecklar webbplatser, producerar bild, ljud och musik samt hjälper våra kunder att formulera och paketera sitt erbjudande.

http://masaya.se/

Tukkuporras Ltd is a nearly 70 years old clothing import and wholesale company. Our customers are different kinds of clothes retail stores in Finland, the Baltic countries, Sweden and Russia.

Our company manufactures its own and its customers’ private label collections in cooperation factories in the Far East; China, Pakistan, the Philippines and Bangladesh. Nearly all of the factories are audited by BSCI or another third party.

Mika Bogdanoff, Sales Sweden
+46 (0) 76-313 76 00,
mika.bogdanoff@tukkuporras.fi

En snabb och effektiv reklambyrå som brinner för våra kunder.

www.iandi.se 

Varumärket MR mel richman marknadsförs av BL CLOTHING AB och vi finns i Textilstaden Borås.

MR, Mel Richman, marknadsför herrmode med hög modegrad och god kvalitet till detaljhandeln i Sverige, Finland och Estland. Vi presenterar kombinerade herrkollektioner för försäljning via våra återförsäljare. Vi arbetar nära både våra återförsäljare och leverantörer för att tillgodose marknaden med rätt produkter.

http://www.melrichman.se

Transbaltika är en liten speditör med stora möjligheter. Vår storlek gör att vi kan arbeta flexibelt och anpassa våra lösningar tillsammans med våra kunder. På så sätt hoppas vi skapa det bästa alternativet just för er, utifrån era krav och behov. Oavsett om ni är en stor eller liten kund, skickar ett kolli eller en komplett trailer, betyder det lika mycket för oss.

http://www.transbaltika.se

Newhouse är ett svenskt varumärkesföretag som startades 1986 och fyller alltså 30 år i år!
Mycket färg, pasteller, en klassisk silhuett och feminina detaljer är tydliga kännetecken för Newhouse.
www.newhouse.se


Beyond är säljarens bästa vän, marknadschefens trygga stöd och varumärkets starkaste byggnadsarbetare. Vår främsta uppgift är att förstå din affärsidé för att utveckla reklam och kommunikation som säljer både på kort och lång sikt.

www.beyondcom.se

Vi är uppstickarna i en alltför överprissatt bransch, som vet att det går att tillverka supersnygga outdoorkläder med grymt bra passform i de bästa materialen till ett helt ok pris. Vårt mål är att du som kund ska vara mer nöjd med våra plagg som med ett dubbelt så dyrt. Vi är inte nöjda förrän du som kund är nöjd med våra produkter! Vi jobbar med de allra bästa materialen och tar kontinuerligt fram nya material och membran för att våra plagg ska vara lika bra som vi själva vill ha dem.

http://www.fritidsfabriken.se/

Sigma IT Consulting finns på ca 20 orter i Sverige och i ytterligare sex länder. Tillsammans är vi omkring 850 medarbetare som genom våra olika specialistkompetenser inom IT och management effektiviserar och förnyar våra kunders affärsverksamhet.

 Vi har ett gediget tekniskt kunnande och vi älskar att göra affärer. Vi gör skillnad genom vårt engagemang. Vi är proaktiva och hittar nya lösningar. Det är vad vi gör som räknas – inte vad vi säger. Vi känner stort engagemang för vårt företag. Kraften i detta blir ännu större tack vare vårt samarbete inom hela Sigmagruppen. Vi kännetecknas av att vi bryr oss om varandra, våra kunder och vår omvärld. Kort sagt, vi har passion för det vi gör och vi är handlingskraftiga.

Det är genom ”passion and execution” som Sigma gör skillnad

http://sigmaitc.se/

Nordisk Film grundades 1906 och är ett av de äldsta, fortfarande verksamma, filmbolaget i världen. Nordisk Film är den ledande utvecklaren, producenten och distributören av film i Norden, samt ledande biografägaren i Danmark och Norge. Nordisk Film förser flertal nordiska filmbolag med produktion- och efterbearbetningshjälp. Nordisk Film marknadsför och säljer dessutom Playstation-produkter i hela Norden. Under 2015 hade Nordisk Film en omsättning på EUR 497 mill. Företaget har 1.900 medarbetare i Norden.

 

http://www.nordiskfilm.se/

Textile Fashion Center i Borås är inte bara en kreativ mötesplats för verksamheter inom textil och mode. Vi erbjuder även lokaler för alla former av konferenser och möten, föreläsningar, seminarier, större utställningar, minimässor, event och sittande middagar med musikunderhållning och modevisningar.

 

http://textilefashioncenter.se/2.5d38e7c813c96532e117be.html

Kardem Textile is among Turkeys leaders in ready-made garment manufactures since 1990.

We specialize in supply chain management of high-volume, time-sensitive goods for Turkey and the worlds leading brands via it´s global network

http://www.kardem.com/#

ACG Nyström AB är en komplett leverantör inom Sömnad, Svets, Brodyr, Textilprint, Tillskärning, Mönsterkonstruktion/CAD och PLM.

Vårt utbud sträcker sig från den enklaste nål till stora komplexa automater för industrin. Vi vänder oss lika mycket till enmansföretag som till multinationella koncerner. Vår kunskap om produktionstekniska system och processer är uppbyggd under mer än 90 år i nära samarbete med våra kunder. ”Ett totalt engagemang tills allt fungerar” har givit oss en unik roll som länken mellan världens ledande maskintillverkare och våra kunder i den viktiga utvecklingsprocessen. Man kan också säga att vi under långa perioder ”lever” med vår kund.

http://www.acgnystrom.se/sv/

JL Textil ApS

Danskt textilt grossistföretag.

Kontakt: Jeff Cramon

jeff-lena@post.tele.dk

Ruwi AB är ett produktionsbolag inom textil och konfektion med det egna varumärket Stilson och har varit verksamma sedan ’40-talet

+46(0)33-257000

Effektiv Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i bemanningsföretagen som arbetar med uthyrning och rekrytering. Effektiv Bemanning är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vår ambition är att bli det bästa bemannings- och rekryteringsföretagen i Västsverige. Vi på Effektiv Bemanning är nyfikna av naturen. Genom att ständigt lära och slipa på detaljer blir vi hela tiden skickligare. På så sätt hjälper vi ditt företag att utvecklas samtidigt som vi själva kontinuerligt förbättrar vår tjänst. Vi vet att långa samarbeten är fruktsammare och resultaten blir bättre när vi känner varandra väl.

http://effektivbemanning.se/

 

 

KPMG erbjuder tjänster inom revision, redovisning, skatt och rådgivning. Vi har 1700 medarbetare på 60 orter.

https://home.kpmg.com/se/sv/home.html

Boras Waste Recovery AB (BWR) was formed in spring 2014 as a wholly owned subsidiary of Borås Energi och Miljö. The company was established in collaboration with Borås Energy and Environment, City of Borås, SP Technical Research Institute of Sweden and the University of Borås. The aim is to develop the collaboration that has been underway since 2007 and identify international projects in which the skills of all parties can be put to use.

In collaboration with cities, BWR’s task is to create long-term, sustainable solutions for waste and energy flows. In international projects, especially in resource recovery and the environmental field, the problems are often complicated and require a variety of experiences and knowledge for sustainable and long-term results. This opens up new markets for the players working in collaboration and their local and national networks.

BWR also works with Swedish companies who want to reach out to the markets in which BWR is active.

http://www.boraswr.se/

OffiTech erbjuder lösningar för dokumenthantering. Genom oberoende märkesval hjälper vi våra kunder att ta fram den bästa och smartaste lösningen. Vi har funnits i över 25 år och bland våra kunder finns både offentliga och privata verksamheter, fördelade på olika branscher.

http://www.offitech.se/

Fristads Kansas är Sveriges största tillverkare av arbetskläder. Vi har sedan 1925 erbjudit slitstarka och funktionella yrkeskläder till bl a hantverkare, industriarbetare och servicepersonal. I vårt breda sortiment ingår även varselkläder, flamskydd, profilkläder och verktygsbälten.

 

http://www.fristadskansas.se/

Välkommen till Comwell värld av möjligheter.
Comwell är en hotellkedja med 16 hotell i Danmark och två hotell i Sverige.
Varje hotell är unikt och vi arbetar ständigt med att främja innovation och odla mångfald.
Detta innebär att varje hotell har sin egen distinkta atmosfär och stämning. En sak, men de alla har gemensamt – nämligen bra hostmaship, service och professionell personal.
Comwell vi fokuserar i första hand på fyra områden som ofta går hand i hand:
– Möten och konferenser
– Affärs nätter
– Privatbostad
– Span
Oavsett om du är för konferenser i exklusiv miljö eller idrottsaktiviteter, spa och wellness, gourmetmat, urbana upplevelser, ett centralt läge eller lyxiga rum, kan vi tillgodose dina behov – och lite till.
Vårt motto är: Precision + Närvaro = harmoni för både gäster och anställda.

www.varbergskusthotell.se

www.aspenasherrgard.se

THK Produkter levererar förstklassigt kontorsmaterial och profil- och presentreklam till marknadens bästa priser. Via vår webbshop erbjuder vi full sortering av kontorsmaterial och profilprodukter från kända varumärken. Varmt välkommen att ta del av vårt sortiment och våra kontor- och profillösningar.

https://www.thk.nu

 

Hööks Hästsport AB är Skandinaviens ledande företag inom hästsports­branschen och har ett stort sortiment med allt för ryttare, häst och hund. Vi vill inspirera till ett aktivt och roligt liv med hästen i fokus.

https://www.hooks.se

 

Rekotex – Skapar samarbeten för textila företag för att utnyttja textila resurser på ett optimalt sätt. Genom att vara länken mellan textila företag med stora tyglager efter produktion och företag som har behov av mindre kvantiteter i lager kan vi bidra till att dels minimera begreppet avfall samt stötta för en mer flexibel ledtids- och designprocess.

http://rekotex.se

Notre Projet är ett smyckesföretag. Inspirationen kommer från minimalism och tidslös design.

Notre Projet is a collaboration between a couple. Man and woman. Husband and wife. As with many other things we express and share the same passion for art and design. Inspired by minimalism and thoughtful design, our goal is

to craete aesthetically beautiful jewellery that can stand the test of time. Minimal in their appearance, timless in ther design.

https://www.notreprojet.se

Med passion för skor av alla sorter och ett behov att få bra skor som är snygga och användbara, grundade vi Minna Heino.

http://www.minnaheino.se/

Blugiallo SE is set to create and offer the perfect combination of traditional craftsmanship and digital convenience.

Our brand offers high quality made to measure garments sourced from the best mills of Europe (mainly Italy and Great Britain). Through our broad selection of collections and the possibility to customize every piece, we provide our customers a complete classic men’s wear wardrobe – always up to date with the latest technology and materials available.

Through the development of our online platform Blugiallo.com customers will experience a unique and personal way of shopping clothes with one key similiarity – a fit uniquely produced for them.

 

We make it a bit more comfortable to be stylish.

AfKlingberg offer women high end contemporary-classic shoes with high style quotient. Handmade in Italy all shoes are fitted with an advanced anti-vibration material.

http://www.afklingberg.com

 

Bakom By Malevik står illustratören Anna Holmberg. Hon skapar tapeter, tyger och inredningsdetaljer för ditt hem. Inspirationen till sina färgglada motiv hämtar hon från naturen och från sin tidigare karriär som biolog. Anna håller också workshops i digitalt skapande med fokus på Illustrator, In Design och Photoshop. Hon är också lärare för Moderskeppet en online kursportal inom bla foto och design.

http://bymalevik.com

WIDE är sofistikerade produkter av svensk design för den moderna kvinnan och mannen. Vår passion är starka färger, funktionalitet och klassisk design, för din personliga stil.

WIDE is sophisticated accessories in Swedish design for the modern women and men. Our passion is strong colors, function and classic design in best quality, for everyday use.

Bollfrans

Arbetar under företaget PåSkrå.

Med en livslång passion för textil, bygger Svensson på ett arv från 1887. Vi är ett familjeägt företag som i fjärde generationen fortsätter att utveckla och tillverka textilier med enastående design och funktion. Idag används vår erfarenhet och kunskap för att förbättra klimat för både människor och växter. Detta gör oss unika och oerhört stolta.

http://www.ludvigsvensson.com/

Y-dress?

all-terrain, all-occasion clothes…

Convertible means multifunctional, transformable,  modifiable.

Less baggage, more options, it’s a miracle for city nomads.

http://www.ydress.com/

Landskapsarkitektur och frukträdsbeskärning.

Designar utomhusmiljöer i samklang med naturen, från rådgivning och beskärning till bygghandlingar, skötselbeskrivningar och utbildning.

http://www.naturochlandskap.se/

No Mans Label Sverige är en helhets lösning för modemärken. Vi erbjuder rådgivning, utveckling och produktionstjänster för nya designers och etablerade varumärken inom modebranschen. Vi tar dina affärer på allvar eftersom vi är i branschen för att hjälpa dig lyckas! Vi är experter på design, utveckling och produktion. Vårt koncept kommer att hjälpa dig att påskynda processen, undvika misstag, spara tid och pengar.

http://nomanslabel.com/

SkillFlow hjälper organisationer med långsiktig kompetensförsörjning utifrån ett fokus på framtida automatisering samt rekrytering utanför branschen.

Vi hjälper dig med långsiktig kompetensförsörjning.

Partihandel med Textilier

Vi är den ledande grossisten i landet av textilier och material till stoppmöbelindustrin, tapetserare, inredare med mera. Här finns det mesta från tyger och hudar till handverktyg och bäddmekanismer. Har vi inte den produkt du söker hjälper vi dig gärna att hitta en lösning. Med vår långa erfarenhet kan vi bli din problemlösare. Visst händer det saker inom vårt sortiment. Nya produkter och hjälpmedel kommer ständigt. Det gäller inte minst inom textilierna där trenderna avlöser varandra. För oss är det viktigt att allt vi har i vårt sortiment håller hög kvalité och är funktionellt.

http://nevotex.se/

FM Fashion is one of the Garments Supplier, based in Dhaka Bangladesh. From the very beginning the date of its incorporation, Management emphasize on professionalism and to ensure that, a set of hardworking team has been formed with qualified technicians and office executives to monitor day to day on line production of the export orders. FM Fashion is committed to deliver quality goods to its customers well in time. We take the challenge to prove our professionalism & business commitment. Your satisfaction is our main aim and we determined to uphold that. Besides its office in Dhaka it has another office in Sweden which is also responsible for maintaining the proper structure and fulfills marketing responsibilities.

FM Fashion stands ready round the clock to satisfy your needs. We can offer you all kind of product range that is produced in Bangladesh. Our associate factories are capable of producing various types of sweater, knit & woven items for men, women and children.

L.Brador utvecklar designade arbetskläder för bygg- och industrisektorn. Utvecklingen sker i nära samarbete med slutanvändaren för att säkerställa en skön passform och hög funktion. Resultatet är arbetskläder som ser bra ut och fungerar ännu bättre att arbeta i.

L.Brador säljs och marknadsförs av Skydda Protecting People Europe AB, nordens ledande leverantör av personlig skyddsutrustning för professionella användare

www.lbrador.com

Medborgarskolan är ett studieförbund med humanistisk värdegrund. Vi är en ideell förening utan eget vinstintresse. Vi välkomnar alla och jobbar varje dag för att inspirera människor att utvecklas och hämta ny kunskap på ett lustfyllt sätt – oavsett det rör sig om kurser inom olika ämnesområden, kulturaktiviteter, studiecirklar i samarbete med grupper och föreningar, bandverksamhet, företagsutbildningar, arbetsmarknadsprojekt eller skolverksamhet. Det gör vi tillsammans med våra samarbetspartners. Det gör vi med våra inspirerande och kompetenta cirkelledare. Det gör vi med våra engagerade medarbetare. Det gör vi med en miljon nöjda deltagare.

 

Se mer på www.medborgarskolan.se

AO Garden Design formger trivsamma, fina och funktionella utemiljöer och trädgårdar för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vackra och välplanerade utemiljöer ger livskvalitet, ökar nyttjandegrad och ekonomiskt värde. En välgenomtänkt utemiljö bör vara både funktionell, vacker, personlig och hållbar.

AO Garden design kan hjälpa dig med allt från trädgårds- eller belysningsrådgivning till enkla skisser, kompletta skalenliga trädgårdsritningar inklusive växtlistor, planteringsplaner, skötselråd, växtinköp, projektkonsultation vid anläggning mm.

www.aogardendesign.se

SA står för Sonja Andersson ett mode företag som drivs av familjemedlemmar vars intresse är mode. Skapande är något som funnits i släkten i tre generationer, vilket gör att vi älskar och Brinner för vårt jobb.

SA skapar damkläder för den moderna sensuella vågad kvinna, men vår nisch är Couture där vi får experimenterar med både material form och konstruktion.

Vi förmedlar en ambition, ett driv ett gränslös kraft som handlar om vilja att uttrycka sig och även hur kunden väljer att uttrycka sig genom det denna bär.

Resultatet är inte enbart att erbjuda ett plagg utan en upplevelse och kreationer efter kundens egna mått istället för standardiserade storlekar. Uppsömnad är efter order, ett handarbete speciellt  gjort för dig specifik.

Med tre ord beskriver vi vår still som

Elegant exklusiv experimentell