I Marketplace Borås kontorshotell sitter nya som väletablerade företag i flera typer av branscher. En unik sammansättning där erfarenhet blandas med nya och kreativa idéer.

Coompanion

Dubbelt så roligt och hälften så svårt – klart ni förverkligar er idé tillsammans – Oavsett om ni befinner er på idéstadiet, har börjat starta upp eller redan är igång med er verksamhet.

http://www.sjuharad.coompanion.se www.sjuharad.coompanion.se

Holviks

Holviks är en fullservice reklambyrå som funnits 33 år i Borås. I vår värld är det viktigt att gå sida vid sida med våra uppdragsgivare.

www.holviks.se

Lexicon

Lexicon är Sveriges största privata utbildningsgrupp. Sedan 1979 har vi utbildat människor och erbjudit konsulttjänster. www.lexicon.se

Optimera Profildesign

Optimera Profildesign AB levererar skräddarsydda lösningar inom profil och presentreklam. Nära-Engagerad-Enkelhet.

www.optimeraprofildesign.se

Sakmagasinet

Sakmagasinet din personliga trading- & agentpartner. Bedriver idag verksamhet mestadels inom textil.

www.sakmagasinet.se

Teko Solutions

TekoSolutions utvecklar unika affärssystem för mode & skoföretag. Effektivisera, organisera och gör dig redo för morgondagen.

www.tekosolutions.se

Communic

Vi har en gedigen, beprövad affärsmodell inom Analys, Strategi och Design. Helt enkelt klok marknadskommunikation.

www.communic.se

www.larsgustaf.com

Lectra

Lectra is the world leader in integrated technology solutions—software, CAD/CAM equipment, and associated services

www.lectra.com

I & I

En snabb och effektiv reklambyrå som brinner för våra kunder.

www.iandi.se

Nordisk Film

Nordisk Film grundades 1906 och är ett av de äldsta, fortfarande verksamma, filmbolaget i världen. Nordisk Film är den ledande utvecklaren, producenten och distributören av film i Norden, samt ledande biografägaren i Danmark och Norge. Nordisk Film förser flertal nordiska filmbolag med produktion- och efterbearbetningshjälp. Nordisk Film marknadsför och säljer dessutom Playstation-produkter i hela Norden. Under 2015 hade Nordisk Film en omsättning på EUR 497 mill. Företaget har 1.900 medarbetare i Norden.

http://www.nordiskfilm.se/

Kardem

Kardem Textile is among Turkeys leaders in ready-made garment manufactures since 1990. We specialize in supply chain management of high-volume, time-sensitive goods for Turkey and the worlds leading brands via it´s global network

http://www.kardem.com/#

THK Produkter

THK Produkter levererar förstklassigt kontorsmaterial och profil- och presentreklam till marknadens bästa priser. Via vår webbshop erbjuder vi full sortering av kontorsmaterial och profilprodukter från kända varumärken. Varmt välkommen att ta del av vårt sortiment och våra kontor- och profillösningar.

https://www.thk.nu

Gefa Technical

Ett lönsömnadsföretag med mycket högt tekniskt kunnande och lång erfarenhet. Egna fabriker i Lettland och Vitryssland med flexibel hantering för all typ av produktion.

Blugiallo SE

Blugiallo SE is set to create and offer the perfect combination of traditional craftsmanship and digital convenience. Our brand offers high quality made to measure garments sourced from the best mills of Europe (mainly Italy and Great Britain). Through our broad selection of collections and the possibility to customize every piece, we provide our customers a complete classic men’s wear wardrobe – always up to date with the latest technology and materials available. Through the development of our online platform Blugiallo.com customers will experience a unique and personal way of shopping clothes with one key similiarity – a fit uniquely produced for them.

Natur & Landskap

Landskapsarkitektur och frukträdsbeskärning. Designar utomhusmiljöer i samklang med naturen, från rådgivning och beskärning till bygghandlingar, skötselbeskrivningar och utbildning.

http://www.naturochlandskap.se/

Masaya

MASAYA är en mångsidig byrå inom digital kommunikation. Vi utvecklar webbplatser, producerar bild, ljud och musik samt hjälper våra kunder att formulera och paketera sitt erbjudande.

http://masaya.se/

2hild

2hild är inredningsarkitekt SIR/MSA Torsten Hild. Verksamheten fokuserar på planering av interiörer för offentlig miljö, t ex bibliotek, kontor, skolor, vårdmiljöer, kulturhus, etc. Ledstjärnan i arbetet är att interiörer skall vara ett stöd för att uppnå våra mål.

http://2hild.com

Mariedal Design

Vi designar, stickar och syr kläder och accessoarer i 100% ull. Allt produceras i vår egen fabrik i Alingsås och alla produkter går att få i 54 olika färger och ett flertal mönster.

www.mariedaldesign.se

No Mans Label Sverige är en helhets lösning för modemärken. Vi erbjuder rådgivning, utveckling och produktionstjänster för nya designers och etablerade varumärken inom modebranschen. Vi tar dina affärer på allvar eftersom vi är i branschen för att hjälpa dig lyckas! Vi är experter på design, utveckling och produktion. Vårt koncept kommer att hjälpa dig att påskynda processen, undvika misstag, spara tid och pengar.

www.nomanslabel.com

Vi är den ledande grossisten i landet av textilier och material till stoppmöbelindustrin, tapetserare, inredare med mera. Här finns det mesta från tyger och hudar till handverktyg och bäddmekanismer. Har vi inte den produkt du söker hjälper vi dig gärna att hitta en lösning. Med vår långa erfarenhet kan vi bli din problemlösare. Visst händer det saker inom vårt sortiment. Nya produkter och hjälpmedel kommer ständigt. Det gäller inte minst inom textilierna där trenderna avlöser varandra. För oss är det viktigt att allt vi har i vårt sortiment håller hög kvalité och är funktionellt.

http://nevotex.se/

L.Brador utvecklar designade arbetskläder för bygg- och industrisektorn. Utvecklingen sker i nära samarbete med slutanvändaren för att säkerställa en skön passform och hög funktion. Resultatet är arbetskläder som ser bra ut och fungerar ännu bättre att arbeta i.

L.Brador säljs och marknadsförs av Skydda Protecting People Europe AB, nordens ledande leverantör av personlig skyddsutrustning för professionella användare

www.lbrador.com

Medborgarskolan är ett studieförbund med humanistisk värdegrund. Vi är en ideell förening utan eget vinstintresse. Vi välkomnar alla och jobbar varje dag för att inspirera människor att utvecklas och hämta ny kunskap på ett lustfyllt sätt – oavsett det rör sig om kurser inom olika ämnesområden, kulturaktiviteter, studiecirklar i samarbete med grupper och föreningar, bandverksamhet, företagsutbildningar, arbetsmarknadsprojekt eller skolverksamhet. Det gör vi tillsammans med våra samarbetspartners. Det gör vi med våra inspirerande och kompetenta cirkelledare. Det gör vi med våra engagerade medarbetare. Det gör vi med en miljon nöjda deltagare.

 

Se mer på www.medborgarskolan.se

AO Garden Design formger trivsamma, fina och funktionella utemiljöer och trädgårdar för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vackra och välplanerade utemiljöer ger livskvalitet, ökar nyttjandegrad och ekonomiskt värde. En välgenomtänkt utemiljö bör vara både funktionell, vacker, personlig och hållbar.

AO Garden design kan hjälpa dig med allt från trädgårds- eller belysningsrådgivning till enkla skisser, kompletta skalenliga trädgårdsritningar inklusive växtlistor, planteringsplaner, skötselråd, växtinköp, projektkonsultation vid anläggning mm.

www.aogardendesign.se