Inbjudan Italian Yarn Roadshow

Italian Yarns Exhibition, Scandic Anglais Stockholm, den 3:e Augusti 2017

Italian Trade Agency har nöjet att bjuda in inköpare inom modebranschen till en utställning med italienska garntillverkare på Scandic Anglais i Stockholm, mellan kl 9-18, torsdagen den 3:e Augusti 2017.

 

Det italienska konsortiet för garntillverkning C.P.F. samlar de mest dynamiska, kreativa och exportinriktade tillverkarna i textildistriktet Prato, som täcker alla produkttyper; modegarn, kardade, klassiska, vävning och stickning. Gemensamt för företagen är också deras satsning på forskning och innovation, uppmärksamhet på modetrender, optimering av produktionsprocesser och åtagande om en hållbar miljö. Företagen deltar också självklart på mässan Pitti Immagine Filati, som hålls i Florens två gånger om året. Företagen arbetar även aktivt med stöd till unga designers som också resulterat i skapandet av www.feeltheyarn.it. Konsortiet har tidigare arrangerat liknande initiativ i Tokyo, Seoul, och på Spinexpo Shanghai men det är nu första gången workshopen hålls på den nordiska marknaden.

 

Under dagen kommer ni även att kunna lyssna på Ornella Bignami från Elementi Moda i Milano.som kommer att hålla seminarium om kommande trender inom sektorn, kl 11-12 och kl 16-17

Anmäl ert intresse att komma så snart som möjligt, på email: stoccolma@ice.it