IMG_8915

Frukost och visning hos Korallen AB

Vi var ett gäng morgonpigga företag som hade den stora äran att få besöka Korallen AB i deras nya lokaler i Kamgarnhuset på Göta i morse.
Förutom en god frukost bjöd Korallen även på historien om företaget och en beskrivning av verksamheten samt en visning av de nya fräscha lokalerna.


Korallen kan erbjuda allt från tvätt och färgeri till 3PL. De är föredömligt flexibla när det kommer till hanterandet av volymer och arbetar med såväl små som stora partier både när det gäller tvätt och färg som 3PL.
De är också specialiserade och har lång erfarenhet i hanterandet av 3PL kunder inom mode och textil, vilket skiljer sig markant från att tex skicka en DVD eller en bildel.

Korallen AB har ett stort miljöengagemang som de delar med många av sina kunder, deras tvätteri och färgeri är GOTS certifierat och uppfyller kraven för Ökotex och Bra Miljöval.


Hemsida

Marketplace Borås tackar Tage, Björn, Lina och Emma med personal för ett härligt mottagande.
Vi kommer att göra ett antal besök av denna typen framöver och har ni som företag lust att stå som värd eller har ni tips på verksamheter som skulle vara intressant att besöka så är ni hjärtligt välkomna att höra av er till oss på Marketplace Borås.

IMG_8941

Björn visar lagret

IMG_8934

Ett av företagen som anlitar Korallen AB

IMG_8924

Historik

IMG_8939

Korallen AB:s största 3PL kund, Nudie Jeans