img_0546

Fashion Gallery möter Bikini Berlin

Bikini Berlin-projektet är i full gång sedan starten i september. En mängd svenska företag inom mode och design vars produkter finns till försäljning i en pop up-butik i den stora gallerian sätter tillsammans Borås på kartan som den textila modestaden. Projektet är ett samarbete mellan Borås Stad och Marketplace Borås.

Pop up-butiken är från och med 31 oktober centralt placerad i den stora och välbesökta gallerian. Butiksytan har växt sedan starten i september och erbjuder nu stora möjligheter för de medverkande svenska varumärkena att exponera och sälja sina produkter.

Den 7 oktober fick Borås Stads pop up-butik kungligt besök av HKH Drottning Silvia då hon var på plats i Bikini Berlin för invigningen av utställningen ”Everything you can imagine is real”.

Projektet kommer pågå fram till februari 2017. Under denna period kommer Bikini Berlins besökare få möjligheten att shoppa svensk design från fantastiska Borås.

Under projektets gång finns produkter från de medverkande företagen även till försäljning i Fashion Gallery. Detta ger besökare i Textile Fashion Center chansen att fynda dessa unika kreationer. Fashion Gallery har öppet för försäljning torsdagar 12-19 samt lördagar 12-16.

Drottning Silvia besöker Bikini Berlin