de622171-1251-4fe4-8bf0-f90507f72b30

DI-STORT KLÄR SVERIGES BÄST KLÄDDA MAN

DI-STORT X LESLIE TAY
DI-STORT har tillsammans med Leslie Tay skapat en limiterad kollektion till musik-kollektivet YOU-MEH där artister som Leslie Tay och Cherrie är med. Leslie Tay blev utsedd av Café till Sveriges bäst klädda man för hans sätt att våga klä sig annorlunda och välkurerat.


”– Det känns otroligt roligt att få det här priset, jag är väldigt tacksam. Efter allt jag varit med om tidigare i mitt liv är det en fantastisk grej att få ett sådant här pris. Jag tänker ofta på vad jag drömde om när jag var yngre, och att få den här utmärkelsen betyder väldigt mycket, säger Leslie.” – Leslie Tay i Café magazine.

Det svenska varumärket DI-STORT, vinnare av mode- och entreprenörstävlingen Show up fashion award och utsedda till ett av de mest snabbväxande företagen i Skåne skapar skandinavisk förfinad streetwear.

“Vi vill ta streetwear in i finrummet. Den moderna mannen skall kunna bära sin streetwearstil utan att behöva känna sig ner-dressad. Vi hämtar inspiration från skate- och hip pop-silhuetter men tolkar om dem till vårt uttryck. Vi vill ifrågasätta det förväntade inom streetwear.” – Moa Antonsson och Josefin Runquist, grundare och designers.

28ae1ef5-8152-4d17-96df-409bc0a0083d