Vinnare1

di.stort efter vinsten i Show Up Fashion Award 2015

Ett drygt halvår efter vinsten i Show Up Fashion Award 2015 och med anledning av att vi snart öppnar upp 2016 års upplaga av tävlingen, lyckades vi få tag i Josefin Runquist som tillsammans med Moa Antonsson står bakom varumärket di.stort. Vi på Marketplace Borås passade på att fråga om hur vinsten har påverkat deras verksamhet.

MPB: ”-Hej Josefin, vad har hänt sedan vinsten i Show Up Fashion Award 2015?”

JR: ”-Vi har fortsatt arbeta med vårt klädmärke. När vi vann Show Up Fashion Award hade vi precis startat upp vårt företag och det var väldigt mycket vi ville göra. Vi har sedan vi vann fått tid att strukturera upp och måla upp visioner för framtiden. Vi har haft möten med olika parter som del i vårt pris vilket har varit väldigt givande.”

MPB ”-Hur arbetar ni med varumärket just nu?”

JR: ”-Just nu arbetar vi med SS17. Vi försöker dessutom få ordning på sådant som vi inte hade stor kunskap i innan så som marknadsföring och sälj. Vi går på många små-utbildningar som ger mycket erfarenhet och det är väldigt roligt att lära sig nya saker dagligen!”

MPB ”-Hur ser de närmaste planerna ut ?”

JR: ”-Vi planerar en modevisning till hösten i samband med Stockholm Fashion Week tillsammans med ännu en nystartad designer, artister och andra konstnärer. Allt är inte bestämt till hundra procent än men förhoppningsvis blir det en visning i slutet av augusti.”

MPB: ”-Vad har vinsten betytt för er?”

JR: ”-Väldigt mycket! All kunskap som vi har fått från olika håll och hur vi nu på ett snabbare och effektivare sätt har format vårt företag. Få möjligheten att sitta på ett kontor i Fashion gallery gör att vi nu kan arbeta med fokuserat och den konsultation vi har fått har vi lärt oss så mycket av. ”

IMG_5884