Bella, Varbergs Kusthotell

Comwell-Nya medlemmar i Marketplace Borås

Så här i slutet av arbetsåret och inför semestern vill vi passa på att presentera en av våra nya medlemmar i Marketplace Borås, Comwell.
Comwell är en hotellkedja med 16 hotell i Danmark och två hotell i Sverige.
Vi träffade Bella Marklund, Key Account Manager på Comwell för en liten pratstund.

Marketplace Borås: ”- Hej Bella, välkommen som ny medlem i Marketplace Borås! Kan du inte berätta lite om era anläggningar i Sverige?
Bella Marklund: ”- Hej, det är väldigt trevligt att få vara medlem, vi ser fram mot möjligheten att ta del av aktiviteter och nätverka inom organisationen.
I Sverige har vi två exklusiva anläggningar i olika stil. Varje hotell är unikt och vi arbetar ständigt med att främja innovation och odla mångfald. Detta innebär att varje hotell har sin egen distinkta atmosfär och stämning.
Varbergs Kusthotell ligger vid havet. 52 steg för att vara exakt. Med en egen strand och havet som fond. Många gäster kommer hit för läget och för att hämta energi i Sveriges enda Thalasso Spa. Andra kommer till oss för vår Bistro som bjuder in till gemenskap och bjuder på en meny som är skapad med fokus på lokala råvaror, de härliga strandpromenaderna eller för att träna sig trött i vår träningsanläggning. De flesta kommer för den unika helhetsupplevelsen! Vi bjuder på en stimulerande atmosfär där möjligheten att skapa sammanhållning, gruppdynamik och ny energi är lika storslagen som Kattegatts horisont.
Sedan driver vi Aspenäs Herrgård, i Lerum, som ligger vackert inbäddad bland buskar och träd och med en vidsträckt gräsmatta som sträcker sig ner mot sjön Aspens vattenbryn. Aspenäs Herrgård är en plats för möten och vi vänder oss framförallt till gäster som kommer för att konferera. I matsalen serveras kärleksfullt hemlagad mat, den storslagna utsikten över Aspens vatten bjuder vi på. I byggnaderna runt omkring finns rum för god nattsömn, samtal och energigivande aktiviteter. Vi är också värd för många bröllop och storslagna födelsedagar.

Marketplace Borås: ”-Det låter som fantastiska tips inför den stundande semestern-Vad har ni för förväntningar på medlemskapet i Marketplace Borås?
Bella Marklund: ”- För oss är det viktigt att samverka och skapa långsiktiga relationer i ett unikt nätverk. Medlemskapet ger oss möjlighet att delta i inspirerande och affärsutvecklande sammanhang och aktiviteter. Kort sagt, hitta nya möjligheter till unika möten.

Marketplace Borås: ”-Hur ser den närmsta framtiden ut för er?”
Bella Marklund: ”-Vi ser en positiv ökning av konferensbokningar och det gläder oss att många väljer våra anläggningar.
Aspenas_Herrgard Varbergs Kusthotell_bistro_2Comwell_logo

LOGO_VARBERGS_KUSTHOTELL_SV

Logo_Aspenas